Holiday Boatin - Doerak Sneek is de ontwerper van de nieuwe LX-lijn van de Doerak. De LX-lijn combineert een moderne en luxe uitstraling met de kenmerkende klassieke uitstraling die u van een Doerak kent. De Doerak heeft een uitgesproken, eigenzinnige stijl en wordt in verschillende maten en uitvoeringen gebouwd. De nieuwbouwschepen van Holiday Boatin - Doerak Sneek zijn er in drie varianten:

  • De Doerak LX met open kuip (OK)
    De Doerak OK heeft een prachtige open kuip waar u heerlijk kunt genieten van zon, wind en water. Het ruime en open achterdek kunt u op regenachtige dagen eenvoudig met de kuiptent sluiten. Zo ontstaat er een gezellige en ruime leefruimte.
  • De Doerak LX met achterkajuit (AK)
    De Doerak uit de AK lijn beschikken altijd over een gescheiden slaaphut achterin. Deze slaaphut kan worden ingericht met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Bij de AK-lijn is er sprake van een middenkuip die zowel open als gesloten (met kuiptent) gebruikt kan worden. De Doeraks met achterkajuit bieden ruimte en comfort met de privacy van een aparte slaaphut.
  • De Doerak LX met salon
    De Doerak Salon-lijn kenmerkt zich door de gesloten stuurhut. Dit type Doerak is daarom zeer weervast. Ook met slecht weer of op grote wateren kunt u heerlijk beschut varen. Daarnaast beschikt elk Doerak uit de salonlijn over een (of meer) tweepersoons gesloten slaaphut(ten).

Alle type Doeraks zijn in diverse lengtes en breedtes beschikbaar. Ook de indeling is per type schip verschillend en is ook naar eigen smaak vorm te geven. De Doeraks zijn leverbaar in diverse kleurcombinaties, u kunt zelf de rompkleur en dekkleur kiezen. Ook de kuiptent en binneninrichting (kussens, gordijnen e.d.) is geheel naar eigen smaak in te richten.

 

Doerak-LX-prijslijst-2017.pdf

Heeft u interesse in een van onze nieuwbouwschepen? U bent altijd van harte welkom op onze werf om zich geheel vrijblijvend te örienteren op onze Doeraks. Wij adviseren wel om even een afspraak te maken zodat u er zeker van kan zijn dat we u te woord kunnen staan. Wij informeren u graag over alle nieuwbouwopties en u kunt de meeste schepen ook direct bezichtigen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Holiday Boatin

Huur een Doerak motorboot en maak kennis
met zijn mogelijkheden én het waterrijke Friesland.

HB DSlogo2015

Openingstijden

U bent van harte welkom bij
Holiday Boatin - Doerak Sneek.

Van 16 maart tot 31 oktober
ma/di/wo/do/vr: 8.30 - 17.00 uur
za: 10.00 - 14.00 uur

Van 1 november tot 15 maart
ma/do: 8.30 - 16.00 uur
vr: 8.30 - 14.00 uur
za: 1e en 3e zaterdag van de maand
van 10.00 tot 14.00 uur
(bezichtiging schepen op afspraak is altijd mogelijk)
 

Welkom bij Holiday Boatin -Doerak Sneek!
Teus en Connie Smits